12-07-2020 10:00
strandkirken 1  10505063 792559074111843 8074377947835364172 o

.

Provst Michael Fagerlund, Nykøbing Falster afholder Gudstjenesten den 12. juli kl. 10:00

Strandkirken er åben for sommersæsonen 2020.

I Strandkirken er der naturligvis taget forholdsregler ift. Covid-19. Med grund i Folkekirkens retningslinjer, har kirkens komité besluttet en række forholdsregler.

Forholdsreglerne omhandler deltagerbegrænsning, hvilket fremgår af opslag i kirken. Vi følger Sundhedsmyndighedernes regler, herunder vedr. hygiejne, hånsprit og rengøring.

Strandkirkens komité har besluttet, at der ikke er altergang/nadver, indtil videre.

Hvis nogle har spørgsmål til dette, er man velkommen til at kontakte komitéens formand (se nedenstående), eller én af kirkens frivillige ifm. kirkelige handlinger.

19-07-2020 10:00
strandkirken 1  Gudstjenester 5

..

Sognepræst Tom Friis, Nørre Ørslev afholder Gudstjenesten den 19. juli kl. 10:00